Шта је Европски Темпус пројекат Сигмус?

Основна идеја пројекта СИГМУС је јачање улоге студената у управљању и руковођењу на универзитетима у Србији, у складу са Болоњском декларацијом. Пројекат представља један од националних приоритета у области структурних реформи у Србији, које се односе на унапређење процеса управљања на универзитетима и развој студентских сервиса.


Активности јачања студентских представничких тела се односе на планирања и развој капацитета студентских организација и других студентских представника.


Такође, активностима пројекта треба да се подстакне развој студент...

Најновије вести и обавештења

Посета Универзитету Мидлсекс, Лондон, Велика Британија

Група представника српских партнера Темпус СИГМУС пројекта посетиће Универзитет Мидлсекс, Лондон, Велика Британија, од 5.-10. новембра, 2011. Ова студијска посета организована је у оквиру...

Летња школа

Студенти на раскршћу образовања: лекције које су научене и које треба научити.  Технички Универзитет на Криту, Хања, Крит 22 – 26/8/2011.
Са...

Овде можете погледати фотографије са свих дешавања на пројекту Темпус Сигмус, разврстане по категоријама и сортиране према датумима дешавања.
Студентки форум и блог пројекта Темпус Сигмус су намењени слободној размени мишљења свих студената и представника њихових организација.

Контакт

Уколико сте заинтересовани за више информација о пројекту, или уколико имате коментаре, питања или предлоге, будите слободни да нас контактирате путем е-маила(наведене у страници менаџмент).

...